Okategoriserade

Rent helvete

Godmorgon på er mina fina.

Klockan är 06 och jag ligger just nu i sängen och är så hungrig så jag vet knappt vart jag ska ta vägen men tror ni att jag pallrar mig upp för att gå till köket för att ta någonting att äta? Nix. Varför gör jag inte det? För att min anorexia håller tag om mig nå så fruktansvärt just nu. Om jag ska vara ärlig så har denna natt vart ett rent helvete för min del då jag endast fick sova mellan 11 och 12 igår kväll och även fast jag är super trött så kan jag inte finna någon ro till att somna då jag just nu dels är så jäkla hungrig men också för att jag känner mig väldigt ensam. Jag har verkligen börjat sakna att ha någon här hemma med mig, saknar att ha en trygg punkt och är väldigt less just nu på att vara ensam vilket jag tror att det kan vara en av dom största anledningarna till att mina ätstörningar har så lätt att nagla sig fast i mig till och från, 🥀

Så hur som haver ör jag ännu inte på sådär super bra humör men har jag tur kan jag få i mig en näringsdryck och sedan sova några timmar snart. Puss♥️