Okategoriserade

Skulle nog inte bli så glad

Hej på er.

Klockan är några minuter över tolv och jag har just kollat klart på PH och ska strax lägga mig och försöka sova. Idag blev det en hel del farande för min del då jag dels var i Arboga och hade slutprovet i akutsjukvården och så blev det även en vända till Västerås med far på eftermiddagen. Slutprovet gick son jag hade tänkt mig ganska dåligt eftersom att jag inte hade pluggat på som jag borde men jag svarade ändå så gott jag kunde på frågorna så nu är det bara till att vänta och se när jag får tillbaka det hur det gick för mig.

Efter att provet var klart så tog jag tåget hem och väl hemma sedan kom far förbi en sväng och senare så åkte han och jag som sagt till Västerås där vi dels var in på Eko samt Jula. Jag hittade en massa fint inne på Eko som jag ville plocka med mig hem men jag tror tyvärr inte att min far skulle bli så glad på mig om jag började släpa hem en massa möbler haha. Mer än så iallafall blev det inte i Västerås utan det blev en kort visit och väl hemma sedan käkade jag bara lite snabbt och sedan tog jag mig till gymmet samt häntade ut ett paket från Svenskt kotstillskott som kommit.

En ganska bra dag hur som haver och nu ska det bli skönt att få gå och lägga sig. Jag hoppas att ni alla har haft en jätte bra start på denna vecka ch en fin fin måndag, puss♥️