Okategoriserade

Vad tycker ni?

Hej på er alla fina!

Hoppas allt är fint med er. Jag sitter just nu i soffan och dricker lite kaffebord försöker hålla ögonen öppna just nu då jag vart vaken sen klockan 1 igår haha. Det blev ingen sömn varken inatt eller här under förmiddagen utan det blev plugg istället för min del samt en snabb vända på stan, dock så hittade jag ingenting eller jo det gjorde jag ju men jag blev som vanligt snål av mig och lät bli att köpa det som jag skulle kunna tänkt mig köpa om jag säger så. Det är någonting som är så typiskt mig, när jag inte har pengarnpå kontot så vill jag ha en massa saker men så fort jag får in pengar på kontot så är det som att mitt shoppingmode bara försvinner haha. Jag hittade dock en väldigt snygg fåtölj som jag är bra sugen på att ställa i min hall, vad tycker ni om den? Jag tror dock att jag måste rådfråga min käre far innan jag köper den om den skulle få plats för det vore ju dumt att köpa den och sen får den inte ens plats haha.

Så en natt av plugg blev det för min del och nu ska jag bara dricka upp mitt kaffe sen vänta på att det kickar in och sedan ta mig en dusch. Hoppas att ni alla har en jätte fin onsdag så länge så hörs vi sen, puss.♥️