Okategoriserade

Orken och lusten försvinner

Hej på er mina fina och ett väldigt sent godmorgon från min sida.

Klockan är 4 just nu och jag sitter i köket och matar in lite kvitton som jag fått hem idag samt dricker första koppen kaffe för dagen. Jag vaknade inte förens klockan 1 idag då jag dels tog en Legrigan igår innan jag gick och la mig och som ni vet så blir jag helt utslagen i minst 12 timmar av dom men även för att jag har haft sån mensvärk här under natten. Så 13 timmars sömn blev det allt som allt och det är inte förens nu som jag börjar känna mig någorlunda pigg och klar i huvudet.

Eftersom att jag vaknade så sent idag så betyder det att jag inte hunnit med så mycket än. Det enda jag hunnit med idag är att jag vart iväg och handlat en sväng med pappa och vi träffade även min kära syster och systerdotter som vi stod och samtalade med en stund. Jag skulle egentligen ha vart i Västerås här under dagen och haft ätträning och samtal med psykologen men då jag inte mått så bra idag så ställdes mötet därför in. Jag skulle också behöva plugga idag då vi har sista delprovet i akutsjukvård nästa måndag men jag har verkligen ingen ork till det just nu utan vill bara lägga mig på soffan och slökolla någon serie eller film. Detta är nog det mest negativa med att ta Legrigan att man blir som bakfull dagen efter att man tagit dom, det är son att orken och lusten till att göra saker bara försvinner även fast man sovit i flera timmar.

Så en riktigt degig dag för min del blev det och nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen fortsätta mata in kvittona sen verkligen försöka öppna skolboken och läsa lite. Jag hoppas att ni alla har en jätte fin tisdag nu så länge så hörs vi senare, puss.♥️