Okategoriserade

Ångestattack

Jag ligger just nu i sängen efter en väldigt väldigt lång dag. Jag har hunnit med allting som jag skulle under dagen och hann även med ett gympass under kvällens gång vilket var skönt då jag inte gymmat på 3 dagar. Pappa var också förbi en vända och hjälpte mig med lite saker och vi åkte även iväg till Jem och fix då jag behövde en slang till duschen då den jag hade gått sönder.

Dock så har dagen inte bara vart bra utan även ledsam då jag fick som ångestattack här under natten vilket resulterade i att jag nu under senaste timmen har setat och gråtit och gråtit och gråtit och känt mig som världens ensammaste.😞 Stur är har jag nu lugnat ner mig och även blivit trött då jag nu tagit en legrigan så jag lär antagligen däcka när som helst och så kommer jag förmodligen att sova i minst 13 timmar fram som jag alltid gör när jag tar dom vilket kan vara ganska skönt just nu för då slipper jag vara ledsen och känna mig ensam.🥀

Jag skrev ju att jag skulle leta reda på lite fint julpynt idag när jag var ner på stan men det hela slutade istället med att jag kom hem med endast en ny kaffeburk ifrån Epok med mitt favoritmärke Ernst. Jag hittade faktikst jätte mycket snygga julgranskulor inne på Epok men jag tyckte tyvärr att 150kr för 4 kulor var lite för dyrt med tanke på att jag verkligen har 0 pynt till granen. Så inge pynt men en ny snygg kaffeburk blev det iallafall som jag blev väldigt nöjd över.

Så det var i stort sätt min måndag. Jag hoppas att ni alla hade en fin start på denna vecka och att den fortsätter vara bra för er alla, nu ska jag försöka sova så hörs vi när jag sedan vaknar. Puss.♥️