Okategoriserade

Hoppas det inte är så farligt

Hej på er mina fina.

Jag sitter just nu i sängen här hemma och lyssnar på Wahlgrens & Wistams podd samt dricker lite kaffe men jag ska strax börja göra mig iordning för vid klockan 3 blir jag hämtad av far då vi ska ner och kika lite julmarknad och sedan ska vi iväg på teater. Jag var så dum så dum, jag hade helt glömt bort att vi skulle iväg på teater idag så när pappa ringde mig här nu vid klockan tolv och jag först inte förstod vad han pratade om kändes ju lite sådär haha. Jag låg nämligen och fortfarande sov eftersom att jag kom så sent i säng imorse men när pappa sedan påminde mig om teatern så kom minnet tillbaka vilket var tur för hade inte pappa ringt mig så hade jag med största sannolikhet fortfarande legat och sovit.😂

Imorgon iallafall är det ju ny vecka och jag kommer gå in ganska hårt i början av denna vecka då jag dels ska till enheten på morgonen och senare på eftermiddagen så är det även ultraljudet på hjärtat som skall göras och jag är så sjukt nervös inför det och jag hoppas verkligen att det inte är så farligt. Imorgon kommer jag nog även få svar på när jag ska börja i dagvården (hoppas jag) och jag ska även träffa sköterska imorgon för kontroller. Så det blir en tuff start på veckan imorgon men nu ska jag inte tänka för mycket på det utan fokusera på denna dag och bara slappna av och njuta.

Jag hoppas att ni alla har en jätte fin söndag nu så länge så hörs vi senare, puss.♥️