Okategoriserade

Jag är bara ett problem

Godmorgon på er alla fina.

Klockan är tolv just nu och jag sitter i soffan och försöker vakna till liv efter att ha ordnat lite frukost som jag nu strax ska försöka peta i mig. Jag känner mig inte alls på nå roligt humör idag då jag var ganska ledsen inatt och kunde inte somna förens närmare 04. Tankarna som kretsade i mitt huvud under natten som gjorde mig väldigt ledsen var att jag bara känner mig som ett enda stort problem just nu, jag känner mig jobbig och *needy* och som att jag endast skapar problem för andra runt i kring mig. Nu vet ju jag att det är mina ätstörningar som får mig att känna mig så men det är så lätt att faktiskt börja tro dom elaka tankarna när man sitter ensam hemma och inte har någon där som säger åt en att nota bort dom elaka tankarna. 🥀

Idag hur som haver så har jag inte några direkta planer, det är ju fredag och inte vilken fredag som helst utan black friday vilket betyder att butikerna idag kommer vara sprängfyllda av köptokiga kunder haha. Jag vet dock inte om jag ska handla någonting eller om jag ens tar mig ut i några butiker, N och jag ska kanske iväg en sväng till Erikslund när hon slutar jobbet men om det blir av eller ej återstår att se men annars så blir det nog bara en lugn dag som vanligt. Det blir kanske middag med far ikväll också men det är ännu oklart.

Så det är lite vad denna dag har att bjuda på, jag hoppas att ni alla har en jätte fin fredag nu så länge så hörs vi senare. Puss.♥️