Okategoriserade

Lägre igen

Hej på er.

Usch och blä, imorse när klockan ringde så var det inte alls roligt att gå upp och jag ser det nästan lite som ett under till att jag ännu är vaken med tanke på att jag endast sovit i 3 timmar inatt haha. 08:00 ringde alarmet men jag kom inte upp ur sängen förens 08:40 och då slängde jag bara i mig lite gröt och sedan på med kläderna innan pappa sedan kom och hämtade mig och vi åkte mot Västerås för dagens möte på enheten. Väl på enheten sen så träffade jag som vanligt min psykolog och vi pratade lite om veckan som varit samt om hur vi ska göra med dagvården och nu är det iallafall bestämt att jag ska börja i den så snart som möjligt. Jag fick även träffa sjuksköterska och göra lite rutin kontroller så som blodtryck, puls, temp och vikt och idag låg jag väll lite lägre än vad jag brukar men det har en del med min sömnbrist just nu skulle jag tro så jag är inte så orolig över det. Hur som haver så är iallafall min inskrivning i dagvården i rullning just nu och min psykolog skulle återkomma till mig om när jag ska börja i den, jag antar att det kommer bli inom en snar framtid då min psykolog själv sa att han helst vilk det så jag får helt enkelt bara avvakta och vänta på när det blir bestämt.

Efter mötet sen så åkte far och jag bara hem igen och väl hemma nu så har jag bara tagit det lugnt samt fått tillbaka min sista uppgift i etiken som jag lämnade in igår samt fått reda på att jag vunnit i vi skvalet i postkodlotteriet vilket var ganska kul ✌🏻 Jag trodde faktiskt inte att jag skulle klara just denna uppgift som var till etiken för jag tycker själv inte att jag la speciellt mycket energi på den men klarade uppgiften gjorde jag så nu är hela kursen i etik klar vilket känns grymt för nu slipper jag tänka mer på den och kan lägga sista tiden på terminen åt att förbereda mig i för sista delprovet i akutsjukvården som är den 10e december och sen är jag äntligen klar och kan släppa allt som handlar om skolan🙏🏻

Hoppas iallafall att ni alla har en jätte fin måndag, nu ska jag strax sätta på en film sen bara ta det lugnt så hörs vi senare. Puss.♥️