Okategoriserade

Hemma+ sjukskriven

Äntligen så har jag fått bli utskriven från sjukan och är nu *hemma* igen med sjukskrivning på 100% och ska även nu bo hos far i några veckor framöver.

Innan jag blev utskriven idag hade jag samtal med min läkare om hur vårdplaner framöver nu kommer se ut och efter att jag fått berätta om allt som hänt så sa min läkare att han verkligen förstod mig och att det inte är så konstigt att jag mår som jag mår med tanke på hur mycket det är som hänt genom mina 24 år, han ville även se till att jag kom in på psykakuten i Västerås så snart som möjligt så att jag verkligen får mer hjälp då endast psykologens samtal 1 gång i veckan inte är hållbart för mig. Så läkaren gick iväg och ringde runt för att försöka få in mig till Västerås men efter några samtal kom han tillbaka och inte ens han kunde få in mig och jag kan tycka är riktigt dåligt vilket även läkaren tyckte och han sa det att kan inte ens han som är läkare som kan gå bakvägarna inte få några svar så förstod han att man som patient har det tufft att få hjälpen man behöver.

Men så sjukskrev läkarn mig iallafall och det bestämdes att jag ska bo ute hos pappa nu några veckor framöver för att jag inte ska vara själv just nu, läkaren lyssnade även på mitt hjärta och han sa att han hörde blåsljud så han sa att jag skulle få komma till röntgen om några dagar för att se vad det kan vara och efter det fick jag åka hem.

Jag har vart ganska seg och trött sen jag kom hem och det första jag gjorde när jag väl var tillbaka i lägenheten var att packa ihop mina saker, handlade med pappa och sedan när vi kom ut hit till Macksta gick jag bara och la mig och sov fram tills att det var kvällsmat. Efter kvällsmaten sen så träffade jag J en sväng och vi drog ner på Big inn då han skulle handla lite, planen var att vi egentligen skulle ta oss en kaffe men då klockan var ganska mycket så blev det inte av utan vi handlade bara och sedan så tog jag mig en promenad hem igen vilket behövdes för min del då jag mestadels bara har lvar sängliggandes på sjukan sen jag blev inlagd i fredags.

Så nu är jag iallafall hemma, är som sagt ganska trött och även blivit rätt ledsen här på kvällen då det hänt lite saker men ska snart gå och lägga mig igen, kanske äta någonting innan sen får jag se vad som händer imorgon. Hoppas att ni alla har en haft en fin måndag och en bra start på denna vecka så länge nu så hörs vi imorgon. Puss♥️