Okategoriserade

Dom vill ha kvar mig

Halv tio är klockan och jag har precis kommit tillbaka efter att ha vart upp o vandrat rund här p` avdelningen i en timmes tid. Jag är sååå uttråkad just nu och längtar hem mer än någonting annat just nu. Det finns verkligen inte mycket att göra annat än att vara uppe och gå och se på tv, visst nu har ju jag min iPad och mobil men i det långa loppet blir även det riktigt uttråkande.

Här under dagen som varit har iallafall läkarn vart in och gett mig lite uppdatering kring mitt tillstånd och det verkar som att mina värden ser bra ut just nu iallafall men han vill fortfarande ha kvar mig några dagar till och tidigast måndag får jag åka hem om inget förändras. Jag fick även lämna urinprov då jag haft sån mensvärk och eftersom att mensen vart borta 8 månader och nu helt plötsligt kommit och är mycket värre än vanligt så ville läkarn vara säker på att jag ej har någon infektion och som tur var såg provsvaret bra ut även där.

För övrigt har det inte hänt så mycket mera idag. Pappa har vart här 2 svängar och jag har duschat men annars har jag bara sovit och tagit det lugnt. Imorgon kommer antagligen läkaren igen och jag kommer säkert få ta lite prover och göra dom vanliga rutinkollerna. Nu ska jag nog bara försöka sova igen så får jag se vad morgondagen har att komma med. Puss♥️