Okategoriserade

Jag vill hitta rätt

Tjugo i elva är klockan och jag ligger just nu i sängen efter att ha fått i mig lite kvällsmat. Jag hade verkligen 0 inspiration och även 0 ork till att laga nå mat idag så det fick helt enkelt bli en falafeltallrik med ris. Jag ska dock inte sticka under stolen med att det var lätt att få i sig det för som vanligt satte tankarna igång men efter att ha setat en stund så fick jag i mig lite av det iallafall.

Vad har jag gjort annars idag då? Faktum är att jag inte har gjort någonting idag förutom att jag var iväg och handlade med far i förmiddags men annars har jag vara legat på soffan under dagen och tagit det lugnt, kollar youtube och halvsovit. En ganska bra lördag egentligen men lite tråkigt att man inte hade någon mer här hemma, det är något som jag har börjat sakna mer och mer nu på senare tid, en pojkvän och någon som man har här hemma och då menar jag inte bara för att ha någon att mysa med utan någon som man även kan se som sin andra halva som man bor ihop med och lever ett liv med. Men så är det ju så också att även om jag saknar just att ha förhållande så vill jag heller inte ha ett bara för att ha ett utan jag vill verkligen hitta rätt.

Men nog om det. Nu ska jag försöka sova och sen får vi se vad som händernimorgon, puss.♥️