Okategoriserade

Han är värd det

Herregud vad trött jag är alltså och vilken lång dag på praktiken jag haft. Idag har jag vart med på 4 omläggningar, vart upp på operation samt gått med en läkare och sett hur bräcklig går till och även hur en xiapexbehanfling går till. Det är verkligen full rulle hela tiden, speciellt under förmiddagarna men under eftermiddagarna är det nästan bara dokumentation på datorn som gäller men det är riktigt kul och intressant att få vara med och titta och lära sig.

Nu under eftermiddagen när jag kom hem runt 2 tiden så såg lägenheten ut som en riktigt arbetsplats igen då pappa har vart här idag igen och vilken pärla den mannen är alltså. Han har satt upp alla lister i köket, höjt upp gardinstången i vardagsrummet åt mig, satt upp min klädhängare i hallen samt kört iväg mina soffor och massa annat till tippen. ♥️ Han är så himla snäll som hjälper mig med att fixa här hemma så nu ikväll ska jag därför bjuda ut honom på middag hade jag tänkt som tack för all hjälp jag fått under denna vecka för det om något är han verkligen värd.♥️ 

Först innan middagen ska dock far och jag iväg och handla och sedan efter middagen ska jag iväg en vända till Joel för att se hans nyanlägebhet och därefter blir det gymmet och ikväll tror jag att det blir ett hederligt ryggpass (om det inte blir så att jag är allt för trött efter middagen)