Okategoriserade

Dragkamp med anorexia

 Halv tolv är klockan och jag ligger här i sängen och är ledsen pågrund av att jag inte ätit idag och även om jag är hungrig så kan jag ej äta då min anorexia säger åt mig att om jag äter så kommer jag gå upp en massa i vikt och bli överviktig och får därför ej äta. Jag är också väldigt trött men då jag fått sömnsvårigheter pågrund av mina ätstörningar så kommer jag antagligen inte kunna somna förens vid 3-4 inatt då det är då jag oftast brukar kunna komma till ro med mina hjärnspöken och tyvärr så hjälper heller inte sömntabletterna när det är såhär för det enda som händer är att jag blir dåsig och trött dagen efter. Det är väldigt svårt att förklara för en utomstående hur det är att ha en ätstörning och jag som inte bara har en ätstörning utan två kan säga att det är en ständig dragkamp med sig själv då min anorexia först inte vill att jag ska äta och sedan när jag väl äter så säger min bulimi åt mig att dels hetsäta och sedan spy upp det jag ätit vilket tär väldigt mycket på mig just nu både fysiskt och psykiskt speciellt när jag också har depression tack vare detta helvete som jag hamnat i.

Jag vet egentligen inte riktigt vart jag ville komma med detta inlägg annat än att skriva om att jag nu här under kvällen har fått en liten svacka och just nu inte mår så bra men jag hoppas att jag kan få somna snart och satsa på en bra måndag istället.♥️