Okategoriserade

Sömnlös åter gen

Hej på er.

Hoppas allt är fint med er denna lördag. Jag ligger just nu i sängen och mår illa samt har en väldigt påtaglig huvudvärk som jag försöker bli av med. Idag har jag vart vaken sen halv 5 imorse och trotts mina försök till att somna om så lyckades jag inte med det och då somnade jag inte heller förens halv 3 inatt kanske, ändå trotts detta känner jag mig inte så fasligt trött vilket jag egentligen borde vara men men.

Jag har inte haft sådär jätte mycket för mig idag förutom att jag varit på teater med familjen där vi såg Pelle Svanslös som min syster och systerdotter medverkar i, dock så orkade jag bara vara kvar fram till pausen innan illamåendet och huvudvärken tog överhand och jag blev tvungen att gå hem. Så väl hemma nu så har jag endast legat här i sängen och tagit det lugnt samt saknat Lexi som är iväg på utställn8ng nu i Falun. Lexis uppfödare kom och hämtade henne redan igår och både jag och Iris saknar henne jätte mycket men samtidigt är det ju också så himla kul att Lexis uppfödare vill tävla med henne.😍

Nu resten av dagen så ska jag bara ta det lugnt och försöka sova en sväng och senare ikväll ska jag ut till pappa och äta med familjen vilket säkert kommer bli jätte mysigt.♥️