Okategoriserade

Balansgång

Godmorgon på er alla fina.

Jag sitter just nu i sängen och försöker få i mig frukosten vilket inte går så bra, jag har setat här nu i 40 minuter och försökt att få i mig någonting av detta men det enda som går i just nu är kaffet. Känner mig inte alls hungrig utan vill bara få sova just nu och om det beror på att jag inte sovit så mycket inatt eller sömntabletterna vet jag inte men det är segt.

Planerna för idag är iallafall att jag ska försöka ta mig ut till far om jag orkar samt plugga lite då jag har en uppgift som jag inte ens har börjat på än som ska vara inne tills på måndag. Jag har märkt nu senaste veckan att jag har lagt plugget åt sidan, kanske inte så konstigt med tanke på allt som hänt men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte har nå orokänsla över det. En del skulle säkert bromsa sig i mitt läge vad som gäller skola och bara ta det lugnt och tänka på sig själva men jag vill helst ligga i fas med skolan för jag vill verkligen inte hamna efter för jag vet själv hur dåligt jag skulle må av det.

Så en ganska stor balansgång just nu över allt med skolan men jag får se till att göra så mycket jag orkar helt enkelt och bli nöjd med det. Vad som mer händer idag det vet jag ännu inte utan kommer ta dagen som den kommer. Hoppas att ni alla får en fin fredag iallafall så hörs vi sen, puss♥️