Okategoriserade

Klarade det galant

Hej på er!

Klockan är närmare 2 just nu och jag ligger just nu i sängen med myskläder, filt, täcke och även en väldigt mysig Lexi över mig. Idag har jag fått en hel del gjort, jag har bland annat gjort klart mitt gymnasiearbete som jag klarade galant samt att jag har hunnit städa och ordna här hemma. Jag har också vart hem en sväng till far och även lunchat tillsammans med honom och min systerdotter vilket var super mysigt, dock så glömde jag kameran i bilen och eftersom att jag inte har någon mobil för tillfället så kunde jag tyvärr inte ta någon bild av buffén vi åt nere på Volvo men gott var det iallafall och jag tror nog inte att det var sista gången som vi äter där.

När jag sen kom hem efter lunchen så tog jag mig bara en varm dusch innan jag sedan la mig här i sängen, jag fryser alltid så fruktansvärt mycket efter att jag ätit så att krypa ner här i sängen med både varmt kaffe samt en varm Lexi som kommer och lägger sig över en är inte helt fel haha.

Ikväll får jag se vad som händer, just nu vill jag bara ligga här och halvsova men när jag piggnar på mig sen så kanske jag får lust till att hitta på någonting men det återstår att se vad isåfall.

Hoppas iallafall att ni alla har en jätte fin fredag och en bra start på helgen så hörs vi sen, puss♥️