Okategoriserade

Kan mer än vad jag tror

Godmorgon på er.

Jag ligger just nu i sängen och bara myser med mitt morgonkaffe men ska strax försöka ta mig upp och försöka göra mig lite frukost. Idag fick jag äntligen sova ut och sov till halv 9 vilket verkligen behövdes med tanke på hur sömnen vart dom senaste dagarna. Jag fick även tillbaka min inlämningsuppgift ifrån plugget och en sak som jag verkligen måste bli bättre på är att tro mer på mig själv då jag har alldeles för lätt att inte kunna tro att jag kan vissa saker. Jag är ju inte dum och jag kan ju mera än vad jag själv tror, jag måste bara inse det.

Igår så var ju planen iallafall att jag skulle skriva på mitt gymnasiearbete men tror ni att jag fick någonting gjort? Nix, jag kollade inte ens igenom mitt material om jag ska vara ärlig så jag får väll ta nya tag idag. Vad som annars hände igår var att jag lämnade in min mobil på lagning så nu är jag mobilfri dom närmaste dagarna vilket känns ganska tomt men också ganska avslappnande på något sjukt sätt, jag som inte trodde att jag skulle kunna klara mig utan mobil och som faktiskt hade lite beslutsångest över om jag ens skulle skicka iväg den på lagning haha.

Så det var gårdagens stora händelser och idag blir det som sagt nya tag på gymnasiearbetet.

Hoppas att ni alla har en riktigt fin torsdag nu så länge så hörs vi sen, puss♥️