Okategoriserade

Den är tillbaka

Godmorgon alla fina!

Klockan är just nu 07 och jag och nyss gjort mig en smoothie som jag ska försöka få i mig samt lite kaffe. Jag vaknade redan vid 04 inatt och huvudvärken var åter igen tillbaka så har inte lyckats somna om sen dess men jag antar att tröttheten snart kommer slå till igen, eller jag hoppas iallafall det så att jag kan få sova lite så jag slipper vara mer död än levande haha.

Jag hade tänkt att börja på mitt gymnasiearbete idag och tror nog att jag ska börja skriva på det redan nu innan jag somnar om så kan jag sova med gott humör sen. När jag sen vaknar igen så måste jag städa lite här hemma, har tvätt att ta hand om samt att jag måste göra rent i mitt akvarium men förutom det så blir det nog en lugn dag, kan hända att gymmet kallar senare ikväll men det beror på vilket humör jag är på.

Hur som haver så hoppad jag att ni alla har en riktigt fin onsdag så nu så länge så hörs vi sen, puss♥️