Okategoriserade

Dumt av mig

Så var man äntligen hemma igen efter en väldigt lång och händelserik dag. Middagen med familjen gick bra och var väldigt trevlig och efter att jag kom hem igen så rullade jag mot gymmet där jag körde lite ben. Jag var ju så jäkla dum för precis innan pappa och jag skulle åka ner till resturangen så lyckades jag riva upp mitt skärsår igen så det började blöde en massa så pappa fick plåstra om mig innan vi åkte ner för middagen men som tur är så har det slutat nu.

Nu ska jag bara ta mig en dusch sen lägga mig i sängen och kolla på lite youtube innan jag sedan somnar. Imorgon ska jag skriva lite på mitt gymnasiearbete men förutom det vet jag inte vad som händer. Får se lite också hur länge jag blir uppe ikväll för jag är just nu inte det minsta trött.

Hoppas att ni alla har haft en fin tisdag iallafall så hörs vi imorgon, puss♥️