Okategoriserade

Ilska och sorg

Klockan är snart tolv och jag ligger i sängen fylld med ilska, sorg och en smula förtvivlan. Varför jag är det kommer jag inte gå in på mer än att en person som betyder väldigt mycket för mig och som jag trodde att jag betyder väldigt mycket för tydligen inte gör det och ikväll brast det för mig och jag kunde helt enkelt inte hålla tillbaka vad jag borde sagt för länge sen till den här personen. Detta har även fått mig att inse att jag måste verkligen sluta vara så jävla snäll mot personer som behandlar mig som skit och sluta låta andra trycka ner mig.

Så en ganska uppretad tjej här just nu under kvällen. Som tur var så fick jag hänga en sväng med J ikväll och vi tog en kaffe på Max samt åkte en sväng till Arboga då han skulle hämta en säng. Förövrigt så har dagen vart bra då vi fick sluta tidigare från akutsjukvården och eftermiddagens lektion var inställd så då passade jag på att hänga med Therese till Västerås där vi var in på lite olika butiker samt käkade lunch, när jag sen kom hem igen så städade jag lite samt drog en vända till gymmet och mer än så har det inte hänt idag.

Jag tycker det är sjukt tråkigt bara att jag har blivit på så fruktansvärt dåligt humör här under kvällen men en del personer måste man helt enkelt sätta ner foten för ibland och säga vad man tycker och känner och jag är någonstans ändå stolt över mig själv att jag faktiskt gjorde det nu och visade klart och tydligt att det inte är okej att leka runt med andras känslor för det är verkligen inte okej.

Nu ska jag lugna ner mig sen så ska jag hitta någon bra film att bli trött till sen sova. Hoppas att ni alla har haft en fin start på denna vecka iallafall och att ni mår bra. Puss♥️