Okategoriserade

På jakt

Godmorgon på er.

Halv tio är klockan och jag sitter och väntar på att min käre far kommer och hämtar mig. Idag är det fredag vilket betyder att det är dags för att åka till Västerås för att träffa psykologen. Jag är så fruktansvärt trött just nu då jag inte kunde sova inatt heller men hade tänkt att jag ska ta med mig kaffe i bilen så att jag förhoppningsvis blir lite piggare haha. Efter att jag är klar sen hos psykologen så ska jag och far iväg på jakt efter balkongskydd, jag är ju så fruktansvärt trött på att grannarna ränner vid min balkong hela tiden och matar katterna så nu räcker det. Man kan ju tycka att människor borde ha lite respekt, det är trotts allt en privat ägo och att folk inte kan respektera det gör mig bara irriterad.

Så mot Västerås nu under förmiddagen sen när jag kommer hem så ska jag försöka ta tag i pluggandet om jag orkar sen så ska jag och far antagligen ut och käka ikväll.

Hoppas att ni alla får en fin fredag, puss♥️