Okategoriserade

Sorgliga drömmar och en klar förbättring

Godmorgon på er alla fina.

Klockan är strax efter 06 och jag har legat vaken sen halv 3 inatt. Anledningen till att jag var vaken är pågrund av att jag hade en ganska sorglig dröm om en person jag saknar ofantligt mycket och som jag verkligen inte har någon som helst aning om när jag kommer eller om jag ens kommer få träffa igen. Jag hatar verkligen hur *fast* man kan bli vid en person och även hur dåligt en person kan få en att må, samtidigt kan man inte styra över sina känslor men förstå vad skönt det vore att bara kunna stänga av och gå vidare. Visst, nu finns de säkert dom av er där ute som kan göra det men jag är inte riktigt där än om jag säger så då denne person fortfarande betyder en hel del för mig.

Gårdagen spenderades hemma och även på gymmet, jag var iväg på mätning och körde även ett pass på kvällen (dock bara i 30 minuter). Jag försökte gå igenom hela kroppen och idag blir det nog vilodag för min del igen, möjligtvis nå stretchövningar har men inte mer än så. Jag har tänkt att jag ska dra ner på allting som har med träning att göra just nu och verkligen lägga fokus på maten och försöka lära mig att inte vara rädd för att äta när jag är ensam. Jag har också märkt att matdagboken som jag för varje dag hjälper mig att se över hur jag verkligen äter just nu och helt ärligt så går det framåt. Ta tillexempel som igår åt jag min första skål havregrynsgröt på hela 4 månader och då var havregrynsgröt typ det enda jag levde på innan jag blev sjuk men sen jag blev sjuk så har jag inte *vågat* äta det då jag som sagt är rädd för att äta ensam då jag tror att jag ska börja hetsäta och sedan må dåligt och ha ångest och vilja spy av det, nu när jag åt det så hände inte något av det vilket är en klar förbättring och ett stort framsteg.💕

Så åter till dagen, natten har inte varit den bästa men jag hade tänkt försöka sova en stund nu att jag är något piggare än vad jag var igår sen när jag vaknar. Hoppas att ni alla får en fin torsdag, puss.♥️