Okategoriserade

Komma igång

Hej alla fina!

Jag sitter just nu vid köksbordet och försöker komma igång med plugget vilket jag tyvärr inte lyckas så bra med då jag saknar all slags motivation just nu haha. Imorse vaknade jag redan vid klockan 7 och var helt död, ändå trotts detta så kunde jag inte somna om utan slog istället på en film och låg i sängen fram tills att klockan var tio tillsammans med Iris och Lexi och bara mös. När jag sedan lyckats pallra mig upp så käkade jag lite frukost och därefter gick jag en vända på stan och mer än det har jag inte hunnit med idag. 

Jag hade tänkt att börja skriva på mitt gymnasiearbete idag, jag och min lärare gick ihop igår och pratade lite om vad jag vill göra för arbete och jag har väll känt det lite att jag vill skriva om ätstörningar då det är någonting jag tycker är väldigt viktigt att lyfta fram och även för att det är en väldigt stor del av mitt liv i dagsläget. Min lärare tyckte att det var en väldigt bra idé och kom även med förslaget om att jag ska hålla föredrag för 2orna om det vilket jag absolut skulle kunna tänka mig göra men frågan är bara om jag verkligen skulle våga göra det då jag är lite *skygg* av mig men så tror jag också att när jag väll skulle ställa mig framför alla så skulle det gå jätte bra och jag skulle bara tycka att det var kul.

Så försöka göra iallafall en plan över mitt gymnasiearbete nu hade jag tänkt sen ska jag nog gå på en långpromenad med Lilo och sedan får jag se om jag hänger med J när han slutar jobba om vi ska ta en kaffe kanske och sedan blir det nog gymmet ikväll.

Hoppas att ni alla har en fin tisdag trotts det lite halvtaskiga vädret, puss♥️