Okategoriserade

Problematiken bakom+ hon vann!!

Hej på er!

Söndag idag och jag mår väll sådär, har just druckit upp en kopp kaffe och ska snart hoppa in i duschen och sedan bara ta det lugnt hade jag tänkt. Imorse när jag vaknade så vägde jag mig och såg jag att jag gått ner i vikt igen vilket gör mig ledsen då jag verkligen försöker kämpa med maten just nu med att äta rätt och att inte få ångest över mat när jag är ensam hemma och visst, en del av er tänker säkert *men ha självkontroll* men det kan jag säga er direkt att det funkar tyvärr inte så när man lider av ätstörningar och lider man inte själv av det så kan man heller inte sätta sig in i situationen och alla känslor som man ständigt bär på så nej idag är det ingen bra dag och jag vill inge hellre just nu än att lägga mig i sängen och bara glo film och vara ensam. Nu under förmiddagen så har jag iallafall vart iväg på gymmet en sväng med M som ville köra ett pass tillsammans med mig, jag var inte sådär jätte taggad till en början då jag dels inte sovit så många timmar inatt och dels för att jag ställde mig på vågen imorse, men det blev lite övningar gjorda ändå och M och jag pratade just väldigt mycket om problematiken kring mina ätstörningar vilket på ett sätt kändes skönt att kunna prata helt öppet om det utan att bli dömd men samtidigt ganska jobbigt då det som sagt är ett väldigt stort problem.

Vad hände igår då? Igår var jag bara hemma under dagen och sedan iväg till gymmet på kvällen där jag körde ben samt lite rumpa, jag vill verkligen börja bygga upp just mina ben och även rumpan just nu så även fast jag tycker att det är såååå tråkigt så försöker jag verkligen pressa just nu under varje pass. Egentligen så ska jag inte ens vistas på gymmet just nu men det är svårt då trän8ngen är en stor del av mitt liv, jag brukar säga att gymmet är som terapi när man mår dåligt haha. Igår fick jag även reda på resultatet ifrån utställningen med Lexi och hon vann!! Första utställningen och hon vann i sin grupp vilket gjorde mig både stolt och super glad, min fina duktiga tjej.🌸💕🌷

Nu ska jag som sagt ta mig en dusch sen får vi se vart dagen leder, hoppas att ni alla har en fin söndag. Puss♥️