Okategoriserade

Blir förbannad

Gooodmorgon på er!

Klockan har just passerat tio och jag sitter i soffan och lyssnar på musik samt dricker mitt morgon kaffe (som vanligt haha) Idag när jag vaknade var jag mer död än levande än fast jag somnade i någorlunda god tid igår så det blev till att ligga och dra sig i en halvtimme innan jag tog mig orken till att kliva upp. Jag har haft som molande värk i livmodern dom senaste dagarna och det spelar liksom inte någon roll än vad jag gör för det går inte över så därav är jag lite vrång just nu sen trötthet på det är ju verkligen det perfekta mixen haha. När jag väl sedan lyckats ta mig upp ur sängen iallafall så ringde min käre far då han ville lämna tillbaka min nytvättade matta som han kom och hämtade i förrgår så nu har jag återigen en ren matta och det är ju inte fy skam. Jag passade även på att väga mig här på morgonen och såg att jag åter igen har gått ner till 44.1kg, jag som trodde att jag var påväg upp i vikt igen…..😞

Vad hände igår då? Igår var jag ner på stan sväng och kollade i lite butiker, jag hade tänkt att jag kanske skulle hitta någonting nytt till garderoben men som vanligt så hittade jag ingenting som jag tyckte passade då allting är så himla stort på mig, jag kan liksom inte ens ha XS för det är för stort haha. Jag var även iväg en vända till gymmet på eftermiddagen där det fick bli ett hårt benpass på sextio minuter och det känns idag kan jag säga då benen var som spaghetti när jag vaknade idag. 😂 Jag blev även förbannad igår när jag kom hem då en av grannflickorna stod och kastade in massa gräs på min balkong så det var bara till att ställa sig och sopa när jag kom hem, det är också en sak som jag verkligen har börjat störa mig på att det är så mycket människor som springer vid min balkong hela tiden för att komma åt katterna, det är ju liksom en privat balkong och ibland kan jag faktiskt känna att folk inte har någon respekt för det.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen så ska jag hänga lite tvätt. Hoppas att ni alla har en fin onsdag, puss♥️