Okategoriserade

Så kul att se

Hej på er alla fina!

Jag har just tagit mig min andra kopp kaffe för dagen och ska snart försöka ta mig någonting att äta då jag fortfarande inte käkat någonting idag då jag har haft fullt upp här hemma med att tvätta samt städa lite, jag har även vart ner och köpt lite nytt inför skolstarten och jag har faktiskt mina funderingar på att införskaffa mig en bärbar dator nu till hösten. Just nu har jag en iPad Pro som jag dels har allt mitt skolarbete på samt sköter min blogg ifrån och visst, den är jätte bra och inga fel på den men jag känner att en bärbar dator kanske skulle vara lättare att ha när det kommer just till skolan men vi får se för isåfall vill jag nog införskaffa mig en riktigt bra ifrån Appel och dom är ju inte precis kända för att vara billiga, liksom bara min iPad kostade 12,000kr 🤪

Vad har mer hänt idag då? Det är väll inte så jätte mycket egentligen. Jag satte igång robotdammsugaren här för en stund sen och Lexi blev jätte nyfiken på den och skulle fram och kolla läget medans den åkte omkring, jag tycker det är så roligt att se hur lugn hon är jämfört med Iris som typ är rädd för allting och jag tycker också att det är riktigt skönt att Lexi just är så trygg i sig själv och framåt, hon ska alltid vara med överallt och är en riktig mystjej och snart är det även dags för hennes första utställning vilket ska bli riktigt kul att följa med och se på.

Nu hur som haver ska jag kort och gott dricka upp mitt kaffe sen se om jag kan få någonting i magen. Hopppas allt är fint med er denna onsdag, puss♥️