Okategoriserade

Blir ingen dans på rosor

Godmorgon på er!

Idag är jag trött, trött och ännu mera trött. Jag sitter just nu vid köksbordet och har druckit lite kaffe samt kollat youtube men ska snart göra mig klar då Joel kommer och hämtar mig strax. Det är så himla dåligt väder dag så att vara ute känns ju sådär, dock ska vi inte klaga för vi behöver regn haha.

Imorgon är det upprop inför akutsjukvården och om jag ska vara ärlig så är jag riktigt nervös inför just den kursen just nu. Just för att man hört att den ska vara de; svåraste av alla inriktningar inom undersköterskelinjen men jag är också ganska nervös över hur det kommer gå nu när jag själv inte är *frisk*. Jag hoppas ju såklart att jag kommer kunna kämpa mig igenom denna termin som en dans på rosor men det kommer nog tyvärr inte bli riktigt så, dock ska jag inte ta ut någonting i förväg men jag har ju såklart lite oro inom mig och det sticker jag inte under stolen med.

Hoppas att ni alla har en riktigt fin söndag iallafall så hörs vi senare, puss♥️