Okategoriserade

Vill plocka hem

Godmorgon på er!

Tisdag idag då och jag sitter just nu och dricker en kopp kaffe i sängen samtidigt som jag kollar senaste avsnittet av unga mammor. Idag vak ade jag redan vid 5 och efter att jag hade legat och vridit och vändit på mig i nästan en timme så gav jag upp och tog mig en dusch.

Igår så var jag hemma nästan hela dagen, jag hade inte alls lust att göra mycket men jag lyckades iallafall både spackla och slipa väggen som ska tapetseras samt att jag åkte med Joel och handlade. Vi hade egentligen planer på att åka iväg till Västerkvarn och kolla lite bilar men det blev ej av, istället blev det gymmet för min del och sedan spenderade jag bara kvällen i soffan. Jag passade även på att köpa nytt protein och även ny EAA, jag har ju inte kört med kostillskott på ungefär 5 månader tror jag att det är nu så det ska bli intressant och se hur kroppen kommer reagera nu när jag börjar med det igen. Jag är ju bra sugen på att plocka hem lite andra kostillskott också som jag använde innan jag blev sjuk men samtidigt känner jag att det kan räcka med att börja med EAA och protein fram tills att jag börjar må bättre.

Idag ska jag först och främst iväg till läkaren nu vid tio för att förlänga min sjukskrivning, känns helt sjukt att jag redan vart sjukskriven i en månad och då jag fortfarande inte är friskförklarad så måste jag ordna sjukintyg så jag kan få sjukpenning. Jag hade tänkt att jag också ska försöka spackla väggen idag men sen efter det blir det nog bara till att ta det lugnt, kanske träffa J senare och ta en fika eller om jag åker hem till pappa och umgås lite med honom.

Hoppas att ni alla har en f8n tisdag iallafall, puss♥️