Okategoriserade

Självmordstankar

Hej alla fina!

Hoppas allt är fint med er denna söndag. Jag sitter just nu ute på balkongen och dricker min andra kopp kaffe för dagen och väntar på att J ska komma hem ifrån Stockholm. Idag sov jag ända till halv 1 vilket var väldigt länge sen jag sov så länge men samtidigt var det väl behövligt, känner mig dock typ bakfull vilket är konstigt då jag inte druckit på 2 veckor haha. Jag har väll inte så jätte mycket på schemat idag, ska som sagt invänta J och sedan ta en kaffe med honom,. Jag skulle kanske behöva få mig mig lite mat också då jag bara fått i mig kaffe idag men jag känner mig inte alls varken hungrig eller ens sugen på mat just nu men förhoppningsvis blir jag kanske hungrig snart.

Jag har fått en del frågor om hur det går med mina ätstörningar just nu och kring allt om min behandling, jag antar att folk sett på mig att jag blivit väldigt *liten* och även att jag har försvunnit en del. Min behandling har inte börjat än, jag har varit på första mötet där jag fick en hel rad av olika frågor ställda från en psykolog till mig och det var ganska tuffa frågor så som om jag har haft självmordstankar till mitt förflutna. Enligt min psykolog så ligger mycket i mitt mående pågrund av att jag dels förlorat mina biologiska föräldrar och även min adoptivmor som väldigt ung, jag var ju bara 5 år gammal när båda mina biologiska föräldrar hade gått bort och 22 när min adoptivmor gick bort och bara det tar ju en del på ens psyke. Men sen har det ju vart så mycket mera utöver det som hänt mig som jag har fått kämpa mig igenom, jag tänker dock inte gå in på allting för mycket för ni som läst min blogg och följt mig ett tag vet nog vad jag menar och kan nog förstå att jag haft det tufft. Men som sagt, jag har inte börjat min behandling än men hoppas snart att jag får göra det. Min största rädsla just nu är att jag inte kommer orka mig igenom skolan under tiden som jag är sjuk men jag känner ändå att jag måste försöka kämpa mig igenom det för jag vill verklingen klara min utbildning. ♥️