Okategoriserade

Förändrat

Hej på er alla fina!

Jag har just gjort mig redo och startklar för dagen och ska snart iväg en sväng på stan och dricka kaffe med en killkompis. Imorse sov jag ganska länge vilket behövdes då jag inte sovit så jätte bra dom senaste dagarna, har varit sömnlösa nätter men så nu har jag äntligen fått sova ut ordentligt känner jag så nu är jag pigg och glad igen. Nu under förmiddagen var pappa här och satte upp min nya lampa åt mig och det blev riktigt snyggt faktiskt, dock så måste jag fluffa till den lite och så ska den även kanske flyttas, jag har inte riktigt bestämt mig än haha.

En sak som jag har märkt på mig själv just nu är hur mycket gladare jag känner mig sen jag fick hem Lexi, nog för att jag hade hoppats att hon skulle hjälpa mig att må bättre men jag hade aldrig trott att hon kunde ha sån inverkan på mig som hon har vilket jag tycker är helt underbart. Förut så ville jag knappt vara hemma men nu så älskar jag att vara hemma. Jag tror också att mitt mående blir bättre när jag får det fixat här hemma, som nu när jag både fått hem nya tapeter och även ny lampa som jag längtat efter så länge. 💕🌸

Så nu ska jag iallafall iväg till stan en sväng sen ikväll ska far och jag ut och äta så kanske det blir gymmet efter det, dock körde jag ett riktigt tungt helkroppspass igår men men. Hoppas allt är fint med er iallafall och att ni har en fin fredag, puss♥️