Okategoriserade

Börja min behandling

Hej på er!

Hoppas allting är fint med er.

Jag ligger just nu i sängen och ska strax till att sova för natten men ville bara få iväg detta inlägg innan jag somnar. Idag har jag inte alls haft mycket för mig då jag haft sån mensvärk, det enda som har hänt under dagen var att jag var hos frissan och färgade håret och sedan var jag iväg till gymmet efter det. Annars så har jag vara varit hemma hela dagen och legat i sången och dött i princip haha.

Igår så var jag hemma under förmiddagen och sedan vid klockan 1 så gick jag ner till Joels jobb där han och Anders var då dom hade jobbat på någon bil, Joel och jag som förövrigt båda var bakis hade beställt lite bakiskäk son vi käkade och efter att jag kom hem igen så var det familjemiddag ute hos pappa så redan vid klockan 3 åkte jag samt min syster och systerdöttrar ut dit för att dels fika samt umgås med släktingar ifrån Danmark som även dom var på besök ute hos far. Efter middagen så var jag så oerhört trött så jag cyklade bara hem och hamnade på soffan resten av kvällen, jag hade tänkt att jag skulle orka med ett passnpå gymmet me; hade verkligen inte orken för det. Jag har märkt att jag bara drar mig ifrån gymmet mer och mer just nu vilket på ett sätt är bra eftersom att jag inte äter som jag ska och redan tappar massa vikt men samtidigt så får jag lite skuldkänslor över att jag inte tränar så jag försöker liksom tvinga iväg mig vissa dagar ändå.

En sak som jag är riktigt nervös inför just nu är att på onsdag så börjar jag min behandling på ätstörningsenheten i Västerås. Varför jag är så nervös är för att jag vet att behandlingen kommer bli riktigt jobbig för mig att gå igenom och därför behöver jag också allt stöd ifrån mina nära och kära. Jag vill bara att ni ska veta att pågrund av behandlingen så kan jag bli lite inaktiv på bloggen, jag säger inte att jag kommer bli det men så att n8 vet om det går några dagar emellan inläggen så vet ni att jag just nu går igenom en hel del i livet så ni slipper fundera kring vart jag tar vägen.

Nu ska jag iallafall sova så får vi se vad som händer när jag vaknar, puss♥️