Okategoriserade

Rakt ifrån hjärtat

Klockan är halv 6 på morgonen, det är söndag och här sitter jag i min stora ensamma säng lite halvt onykter. Kanske inte det bästa läget att skriva ett inlägg men jag vill bara få rensa mitt hjärta lite.

Inatt så hände det en sak som verkligen fick mig att inse att man inte ska döma människor utifrån vad andra säger eller hur man uppfattar någon via sociala medier, det har jag alltid haft väldigt lätt för att göra och det är verkligen inte någon man ska göra. Man ska inte säga någonting eller tänka någonting om en person som man inte träffat i verkligeheten då man ofta felbedömer personer på det sättet.

Inatt så möttes jag samt en killkompis upp av en väldigt ledsen tjej, detta är en tjej som jag tråkigt nog kom på fel fot med ifrån första stund och som jag till och med hängt ut på min blogg pågrund av en twist som vi hade för ett tag sedan. Detta är något jag ångrar och jag fick verkligen insikt inatt över hur oerhört fel jag hade om just denhär tjejen, hon var inget av det jag hade föreställt mig. Han var en super söt och trevlig tjej och en person som jag väldigt gärna skulle vilja lära känna mera. Att sen se att den här tjejen gråter pågrund av en annan person gjorde mig riktigt förbannad och samtidigt väldigt ledsen, även fast jag inte känner henne så fick jag verkligen en klump i magen av att se henne ledsen. Jag vet inte om det är för att jag vet vad hon måste gå igenom då jag själv varit i hennes sits eller om det bara är för att jag just har väldigt mycket medkänsla, en sak vet jag iallafall och det är att jag aldrig mera kommer döma någon utifrån vad någon annan säger eller vad man ser via sociala medier.

Nu är klockan snart 6 och jag ska försöka sova, det har vart en lång natt med mycket händelser men jag lovar att berätta mera sen när jag vaknar. Puss♥️