Okategoriserade

Värre än vad jag trodde

Hej på er.

Jag har just vaknat och sitter nu i soffan och kollar youtube samt försöker vakna till lite. Det blev ganska sent för min del igår då jag drog iväg till gymmet rätt sent och pågrund av träningen så blev jag pigg och kunde inte somna förens klockan var närmare 3. Vad hände mer igår då? Jo det var ju mätning igår och det var faktiskt så himla mycket värre än vad jag trodde då jag dels just nu väger 44kg och jag har verkligen i te sett hur mina ätstörningar ätit upp mig senaste tiden, jag har även tappat väldigt mycket muskler och om jag ska vara ärlig så gjorde detta mig dels lite ledsen för jag har inte sett hur jag själv förändrats men jag blev också väldigt peppad på att vilja bli frisk för det är en väldigt viktig del i detta med ätstörningar, man ska vilja bli frisk.

Efter mätningen iallafall så mötte jag upp Joel och vi åkte iväg och käkade och sedan hängde jag med honom en sväng till jobbet, mer än så hände inte under dagen utan det blev bara gymmet senare på kvällen samt chill hemma med film.

Idag hur som haver ska jag iväg på middag hemma hos far senare ikväll men jag ska se nu innan det om jag och N kanske ska hitta på någonting eller om jag kanske bara ska ta det lugnt hemma fram tills att jag ska iväg, känner mig rätt sliten just nu.

Hopppas iallafall att ni alla har en fin torsdag, puss.♥️