Okategoriserade

Inte vägt såhär lite

Har just druckit en kopp kaffe och sitter nu och lyssnar på musik samtidigt som jag skriver detta. Musik ör något som verkligen har en stark inverkan på mig vissa dagar och det kan verkligen få mig avslappnad och lugn når jag behöver det och just dag är en sån dag där jag bara behöver få slappna av.

Jag gjorde någonting väldigt dumt idag när jag kom ut t8ll pappa, jag ställde mig på vågen och fick nästan en chock av att se siffrorna som kom upp. Jag har inte vägt såhär lite på flera år och det är läskigt hur oerhört lite jag väger just nu. Jag kommer ihåg för något år sen hur detta var min målvikt, jag ville verkligen väga 45kg, varför? Jag har ingen aning men det var något jag verkligen ville. Det kan jag ju inte påstå att jag vill just nu. Just nu skulle jag gladeligen väga 50kg och vara friskförklarad men då mina ätstörningar kommer i vägen så kommer jag nog inte lyckas ta mig upp dit i dagsläget.

Idag hur som haver har jag inte alls mycket inplanerat, ska iväg på mätning vid tjugo i 5 ikväll sen ska jag antagligen umgås en stund med Joel skulle jag tro.

Förlåt för detta dystra inlägg men vissa dagar är bara mindre bra och idag är just en sån dag. Hoppas iallafall allt är bra med er, puss♥️