Okategoriserade

Full fart hela tiden

Hej på er!

Hoppas allt är fint med er denna fredag. Jag sitter ute hos pappa just nu efter att ha hängt med Joel en stund här på eftermiddagen, vi har vart och fikat ute på Malmön samt att vi var iväg till garaget en sväng och därefter när jag kom hem igen satt pappa över hos grannarna som även dom bjöd på lite fika samt kaffe, haha jag kan verkligen inte få nog av kaffe ibland känns det som. Jag var så himla trött idag när jag vaknade och trodde inte alls att jag skulle vara så pigg som jag är just nu för jag sov så himla länge, ända till halv 1 sov jag vilket var väldigt länge sen jag sov så länge men samtidigt väldigt skönt att få sova ut och som sagt så är jag glad över att jag inte är nå trött för det är ganska lätt att man kan vara de, iallafall för mig när man sover länge haha. 😍

Igår så vart vi ett helt gäng som åkte iväg och badade iallafall på kvällen vilket var super mysigt och senare på kvällen åkte jag och Joel en sväng och fiskade samt att jag vart hundvakt åt Lilo då Joel drog iväg till Västerås över natten. Så det blev jag, Lilo och Iris som hade Netflix and chill igår kväll haha.

Nu måste jag hur som haver göra mig iordning för vid halv 7 blir jag hämtad av några kompisar då vi ska åka till Västerås och kolla lite bilar, hoppas iallafall att ni alla har en fin fredag och får njuta av helg, puss♥️