Okategoriserade

Dunder

Hej alla fina!

 Jag har just vaknat efter att äntligen ha fått sova i några timmar och nu ska jag snart ta mig upp ur sängen och bege mig mot stan hade jag tänkt. Igår blev det inget inlägg pågrund av att jag hade fullt schema hela dagen. Dagen började med att jag cyklade hem till pappa när jag vaknade och redan vid lunch så kom Joel och hämtade upp mig och vi drog iväg och handlade samt käkade lite smått o gott på Max. Mot kvällen sen så drog vi mot Westerqwarn och kollade på lite fina bilar, fikade och umgicks med lite goa människor vilket var dunder.

Idag ser planerna ut s9m så att jag först o främsta ska ta mig upp ur sängen nu sen bege mig mot stan och sedan möta upp Joel då vi har planer på att dra iväg o bada, händer säkert något mer idag naturligtvis men än så länge så är det det som står på schemat haha, brukar ju bli ganska spontant nu för tiden hur dagarna utspelar sig.

Sorry om detta inlägg blev lite messy men har bara sovit 3 timmar allt som allt dom senaste 36 timmarna så får väll skylla på det antar jag, hoppas iallafall att ni alla har en riktigt fin tisdag, puss♥️