Okategoriserade

Spontant är bäst

Har nyss kommit hem till pappa efter att ha tillbringat några timmar tillsammans med Joel. När jag vaknade vid tio tiden så såg jag att J han hade skrivit till mig och frågade mig om jag ville käka frukost vilket jag naturligtvis ville så han kom och hämtade mig och sedan åkte vi ner mot industriområdet här i Köping där vi grillade tillsammans med några andra och jag fick även vara lite barnvakt och köra lite fyrhjuling vilket var super mysigt.

Gårdagen berättade jag ingenting om i det tidigare inlägget men det hände inte så jätte mycket egentligen, jag var ute hos pappa hela dagen och vi tog det mestadels lugnt, vi åkte ner och handlade lite samt grillade på kvällen och när jag sen kom hem igen så drog jag till gymmet. En rätt skön dag i det stora hela.

Nu när jag är tillbaka här ute hos pappa så ska jag nu först och främst dricka en kopp kaffe och sen ska jag försöka ta mig ner i trädgården och rensa lite ogräs, om jag orkar haha.