Okategoriserade

Inte favorit

Hej på er!

12:45 är klockan och jag ska snart kliva upp ur sängen och börja göra mig iordning för om en timme ska jag tillsammans med T gå hem till A för att umgås lite och bara sola och ha det allmänt fint såhär första dagen på sommarlovet. Imorse när jag vaknade så fick jag lite panik här hemma då Iris kom hem och var heeelt full i smuts, hon måste ha legat och rullat sig i någonting för pälsen var helt grå på henne så kan ni gissa vad jag gjorde? Tog in henne i duschen såklart och spolade av henne vilket inte var populärt men väldigt välbehövligt för herregud vad ho  såg ut men ni ja  ju tro att jag inte var populär efter det haha.

Gårdagen började ju inte på det bästa sättet för min del då jag var väldigt nere men efter skolavslutningen så blev jag på bättre humör som tur var. Efter att skolavslutningen var klar och jag hade kommit hem så gick jag och T hem till A där vi spenderade i princip hela eftermiddagen på hennes gräsmatta vilket var super mysigt och jag fick en hel del färg och jag hade nog tur som i te brände mig för jag hade i ge solskydd på mig haha. När klockan sen började närma sig 5 så började jag röra mig hemåt och när jag väl var hemma sen så drog jag ner till gymmet, det blev dock inte alls nå långt pass då jag hade ätit väldigt dåligt under dagen så det blev endast ett lättare pass. Efter att jag sen kom hem igen så ​käkade jag och när klockan sen var runt 9 så drog jag och J ut till Malmön för att bara hänga lite och snacka, jag hade nästan tänkt att jag hade velat bada men vattnet på Malmön tycker jag har blivit så snuskigt så jag avstod ifrån det, mysigt var det iallafall men när jag sen var hemma igen så kan ni ju tro att jag var trött. Det blev bara sängen direkt när jag kom hem och så somnade jag som en stock haha.

Så det var min dag igår och jag hoppas på en lika bra dag idag. Hoppas att ni alla har en fin torsdag, puss♥️