Okategoriserade

Bli ignorerad

Godmorgon!

Tio över 7 är klockan och jag har just tagit mig en dusch och ska snart börja göra mig iordning inför skolan. Idag har vi sista dagen innan vi går på sommarlov och just nu vet jag inte riktigt vad jag känner inför det, visst att det ska bli skönt att slippa plugget lite men samtidigt så skulle det vara ganska skönt att ha någonting att hålla sig sysselsatt med om dagarna då jag nu dels inte kommer jobba i sommar och även för att jag just nu vill hålla mig så sysselsatt som möjligt då jag är hjärtekrossad och för er som någon gång varit det vet hur mycket det suger. Det svider det ska jag inte ljuga för er om och jag känner mig enormt sviken, att få känslorna att det är ”vi” till att sen helt plötsligt börja bli bortprioriterad till att tillsist börja bli ignorerad, jag tror att det är en smärta som ingen vill gå igenom. Jag vet att jag kommer komma över detta, mina tårar kommer sluta rinna, det kommer bara ta lite tid och det är helt okej för man får vara ledsen i såna här stunder, det visar bara att man är människa och även fast jag såg det komma så visar min sorg bara att jag verkligen har känslor.”Det är okej att vara ledsen” 💔

Men så skola idag iallafall och efter skolan får jag se hur dagen utspelar sig. Nu måste jag börja göra mig iordning iallafall men hoppas att ni alla har en fin onsdag, puss♥️