Okategoriserade

Beslutsångest

Hej på er.

”Suck” Idag är jag inte alls på humör, jag har legat i sängen i princip hela dagen med huvudvärk och bara glott film. Jag hade tänkt att jag skulle ta mig ut och sola idag men min lingonvecka dödar mig just nu så det blev inget av de haha.. Har vart in och kollat på Desenio efter lite nya tavlor och jag hittade en hel drös av olika som jag väldigt gärna skulle vilja klicka hem, problemet är bara att det kostar ju en del därifrån och sen vet jag heller inte vilken färg jag vill ha på ramarna, funderar nästan på om man kan blanda olika färger eller om jag bara ska fortsätta köra på silver, kanske blir lite knas om man blandar olika färger tänker jag.

Vad som händer resten av kvällen får jag se, ska kanske ta mig mot gymmet en vända sen kanske jag ska till att baka eller nå då jag har legat framför paddan hela dagen så vore skönt att slippa det blåa ljuset ett tag.

Hoppas iallafall att ni alla har en fin tisdag och sorry om detta blev ett väldigt kort inlägg, jag är bara så fasligt trött idag, puss♥️