Okategoriserade

Bara massa kärlek

Godmorgon på er!

Klockan är tio i 8 och jag har just gjort mig iordning för om 30 minuter blir jag hämtad av pappa för idag bär det av mot Gävle igen då det denna gång är min systerson som fyller år. Jag var rätt slut när jag klev upp vid klockan 7 imorse då det blev en ganska sen men väldigt rolig kväll igår med lite goa vänner. Först umgicks jag med far en stund på eftermiddagen, vi gick en sväng på stan samt käkade. Därefter skrev Joel till mig och frågade om jag ville komma över en sväng vilket jag såklart ville så det var bara till att gå hem och byta om och sedan dra iväg till honom där jag var i nån timme innan Rebecca skrev till mig att hon var redo för att dra till stan,det var nämligen yran igår och hon och jag hade bestämt oss för att hitta på nå. Så mot stan blev det och vi hade det super kul och jag tror klockan var närmare 00 innan jag var hemma.

Så en jätte bra kväll igår och nu blir det som sagt Gävle idag vilket jag tror kommer bli dunder då det alltid är mysigt att umgås med familjen.

Hoppas att ni alla har en fin lördag, puss♥️