Okategoriserade

Klandrar mig själv över detta

Den här dagen blev både bra och dålig, bra för att jag fick umgås hela dagen med underbara personer och fira min systerdotter men dålig då jag tyvärr är rädd för att jag gjort bort mig när det kommer till kärleken eller vad man nu ska kalla det.

Jag vet att det inte är mitt fel att blivit sårad men jag kan ändå inte låta bli att klanka ner på mig själv över det och ge mig själv skuld över att jag tyvärr är för snäll mot människor och att jag släpper in personer i mitt liv väldigt enkelt. Det är något jag tyvärr måste jobba att inte vara så godhjärtat och lojal mot personer som endast är ute efter att såra en.

Så den här dagen blev väldigt blandad iallafall. Nu ska jag snart möta upp Joel och ta en promenad med honom för att dels få snacka av mig med honom och dels för att komma hemifrån en stund. Det kan bli så att jag smiter ner till gymmet en sväng efter det också för just nu vill jag verkligen inte sitta ensam hemma och vara ledsen.