Okategoriserade

Spontant gjorde kvällen bra

Godmorgon!

Shit vad jag är trött idag, jag har precis vaknat och har verkligen i te alls lust till att gå upp haha. 

Igår så blev det en väldigt packad dag så därav anledningen till att jag inte hann skriva. Dels var jag och fikade med finaste Joanna på stan sen var jag iväg till gymmet och senare på kvällen så hörde Joel av sig och ville hitta på nå så vi drog först till Bishops och sedan till Harrys bara för att sitta och snacka om livet rent allmänt. Det var nog bra för min del att Joel hörde av sig till mig för annars tror jag nog att min kväll hade resulterat i tårar då jag inte mådde så jätte bra efter gymmet, hade mycket tankar i huvudet så man kan nog säga att spontaniteten räddade kvällen.

Idag hur som haver ska jag först och främst nu städa lite och sen ska jag bege mig ut mot pappa och sola sen i eftermiddag får jag se vad som händer. Hoppas att ni alla har en fin fredag, iallafall, puss♥️