Okategoriserade

Usch för sånna som er

​Klockan är snart halv tolv och jag ligger just nu i sängen. Eftermiddagen blev inte alls som planerad då jag blev kvar hemma hos pappa och åt middag med honom och inte träffade min crush. En sak som jag tycker är riktigt jobbigt vissa dagar eller framförallt vissa kvällar är att han och jag ej kan vara tillsammans när vi vill då det krockar med jobb och skola på vardagarna så det är i princip endast helger vi kan träffas eftersom att han bor i Örebro och jag i Köping. Samtidigt som jag kan tycka att det är lite jobbigt vissa dagar så tycker jag endå att det är väldigt bra för oss för då får vi chansen till att sakna varandra men hur som helst så var det inte min relation som jag ville ta upp främst i detta inlägg utan en sak som hände här under kvällen när jag var och handlade. 

Efter att jag hade ätit hemma hos pappa ikväll så gick jag och handlade innan jag gick hem och väl inne på Hemköp så kommer det fram en kille till mig och säger rakt ut att jag är riktigt sexig och att han blir sugen på mig, det var inte hans ordval som störde mig i detta utan vad som störde mig och vad som gjorde att jag var nära på att ge honom en smäll i ansiktet över är att den här killen är i ett förhållande OCH HAN VET ATT JAG DEJTAR EN ANNAN, det äcklar mig så sjukt mycket hur vissa killar kan bete sig och jag förstår verkligen inte vart respekten hos dessa killar som håller på såhär finns. 

Så det var väl det jag ville ta upp i detta inlägg, nu ska jag snart sova sen taggar vi inför ny vecka imorgon, puss♥️