Okategoriserade

Läkartid angående

​Godmorgon!

Hoppas all är fint med er denna fredag. Jag sitter just nu och dricker m8n morgonkaffe och ska snart göra mig iordning för att om 30 m8nuter ska jag vara hos läkaren för att ta lite prover samt prata lite om mitt mående. Som ni vet så har ju jag bulimi och det är väl den störta delen varför jag ska till läkaren men också för att som sagt ta lite prover då jag ej fått nå blödn8ngar dom senaste månaderna.

Ikväll är det 50åtrs fest också vilket jag tror kan bli super roligt, jag vet dock 8nte riktigt vad jag ska ha på mig men funderar på att ha klänn8ng om vädret nu skulle tillåta men vad jag ska göra fram tills ikväll återstår att se. Har sån jäkla trän8ngsvärk från gårdagens gympass så jag vilk typ bara ligga i sängen hela dagen känns det som haha. Dock är min syster ute hos far så jag ’ansikte ska ta mig ut dit efter att jag vart hos läkaren men nu först blir det dricka upp kaffet sen göra sig iordning, puss♥️