Okategoriserade

Blev glatt överraskad

Godmorgon på er alla fina!

Först o främst vill jag ursäkta för dom dåliga bilderna men min kamera var stendöd när bilderna skulle tas haha. Jag sitter just nu ute i Macksta och ska snart till att sola lite. Imorse vaknade jag redan vid halv 8 och cyklade direkt ut hit till far och tog mig lite morgonfika med honom och därefter var vi ner och handlade lite smått och gott till helgen då min syster kommer hit med hela sin familj vilket jag ser fram emot då de alltid är så mysigt när dom kommer hit och hela familjen samlas.

Men vad händer idag då? Idag ska jag nog mestadels spendera dagen i solstolen och bara njuta av värmen, känner mig lite mördbultad efter gårdagens benpass som jag blev glatt överraskad av då jag lyckades mig på en höjning även fast jag inte hade tränat ben på nästan 2 veckor så det var riktigt kul, nu måste jag bara se till att hålla mig på topp också haha.

Hoppas iallafall att ni alla får en fin torsdag och att ni får njuta av det fina vädret, puss♥️