Okategoriserade

Prioriterar det viktiga just nu

Blev ett väldigt sent inlägg nu ikväll men jag har inte alls haft tid för att skriva förens nu tyvärr då jag haft fullt upp hela dagen. Började med att det var läkarbesök som blev inställt då dom hade bokat in mig på fel dag så nu har jag fått en ny tid som jag hoppas att läkaren har koll på nu. Jag passade även på att träffa J en snabb sväng och tog en kopp kaffe med henne och hann även med ett 2 timmars pass på gymmet. När jag sen var klar på gymmet så var tanken att jag skulle hem till Far och umgås med honom och min systerdotter nu under kvällen men så blev det inte, istället träffade jag N och vi tog en sväng på stan samt åkte en vända till Västerås och kollade i lite butiker men det sjukaste av allt var att jag inte köpte någonting. Jag hittatde verkligen inte någonting i någon butik som jag kände att jag ville köpa så det var ju lite tråkigt men lite god mat fick vi iallafall i oss innan vi åkte hem. När vi sen kom tillbaka till köping vid halv tio och N släppt av mig så tog jag åter igen en vända på stan då det var tjejkväll och butikerna ännu var öppna men hittade inte någonting här i Köping heller. Dock är det ingenting att hänga läpp över för imorgon natt vid 04,00 åker jag J och A till Ullared vilket ska bli super roligt då jag inte varit där på länge, dom frågade mig helt spontant redan i onsdags m jag ville följa med och eftersom att jag ändå inte hade nå planer så tackade jag ja till att följa med vilket jag verkligen inte tror att jag kommer ångra då jag behöver få komma iväg lite och prioritera mig själv och personer som är viktiga i mitt liv just nu.♥️