Okategoriserade

Samtal från akuten

Godmorgon på er!

Jag har nyss kommit ut ur duschen samt klätt på mig och sitter nu och väntar på att morgonkaffet ska bli klart. Idag är det onsdag vilket betyder skola och inte jobb för min del och vi ska starta vid halv 9 då vi ska iväg på ett studiebesök vilket jag tror kan bli både kul och intressant.

Igår så jobbade jag under förmiddagen, det var ett kort pass på 6 timmar och jag slutade redan vid halv 1 vilket var super skönt för att det var så fint väder ute så jag passade på att gå en sväng på stan och hittade denna snygga kruka från Ernst som jag köpte. Tycker att den passar in så himla fint i mitt kök eller vad tycker ni? När jag väl var hemma sen så läste jag min mejl som jag alltid gör och där hade jag fått ett brev ifrån Akuten här i Köping som bad mig ringa dom angående anställning, akuten är ju mitt drömyrke så jag ringde genast upp och fick prata med hon som sökt mig och vi pratade på ett bra tag. Dock så berättade hon för mig att hon inte fick anställa mig ännu då jag fortfarande pluggar vilket jag verkligen tycker är synd då jag som sagt har som dröm att få jobba på akuten men hon ville väldigt gärna höra från mig när jag var klar med min akututbildning vilket var super kul att höra. Så det var lite smått om hur gårdagen såg ut, jag och far var även iväg och käkade och jag hann också med en sväng på gymmet vilket gick helt okej, jag har ju inte haft så mycket energi nu under dom senaste dagarna men hoppas på att den kommer tillbaka snart.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe sen ska jag börja göra mig klar för en dag i skolan, puss.♥️