Okategoriserade

Vi har det maxat

Har precis käkat lite hemma hos pappa och ska snart röra mig hemåt och sedan dra iväg till gymmet. Dagen har varit riktigt bra hitills och jag hann med både plugg och även träffa bästa vännen på lite sen lunch och även fika, det var sååå länge sen som jag träffade Rose och det är riktigt tråkigt att vi inte hinner ses så ofta som vi vill men så blir det tyvärr när vi båda har mycket i skolan samt jobbar. Som tur år så har vi det alltid maxat på alla sätt när vi väl ses och även om det går flera månader utan att vi träffas så vet vi alltid vart vi har varandra.

Så nu blir det hur som helst hem och snida om till gymklåderna sen dansa iväg till gymmet, därefter blir det nog bara hem sen och lägga sig i sängen till ett avsnitt av Farmen innan jag ska sova. Imorgon är det jobbet som står på schemat för dagen och jag börjar redan kvart i 7 vilket betyder att jag måste upp klockan 5 imorgon så det blir tidigt i säng för min del ikväll kan jag ju lova haha.