Okategoriserade

Kan strypa henne

​9:45 är klockan snart och jag har just gjort mig iordning för att rulla ut mot pappa. Idag var det tack och lov ngen skola, inte för att det gör mig något att sitta och lyssna på lektionerna men att skolan är stängd idag betyder att vi inte får några nya hemuppgifter vilket jag inte är ett dugg ledsen över just nu,. Jag hade faktiskt tänkt att dra iväg till gymmet redan nu på morgonen men jag har verkligen inte lust att träna just nu, vet inte riktigt vad som håller på att hända med mig men jag har inte orkat med gymmet under dom senaste dagarna, känner mig bara så himla seg och vill bara sova, idag har jag också ont i huvudet vilket jag redan hade när jag vaknade och att vakna med huvudvärknch sen ha en katt här hemma som skriker och håller på får en att nästan vilja strypa henne. Men så nu ut my far iallafall och så hoppas jag att jag blir lite piggare och att huvudvärken försvinner.